Richard Aiyedogun Oluwatoyin AKA Sunrich Baller one of the fast rising artist in Lokoja, Kogi state was interviewed by the CEO of 47Hypes “Obasa... Interview Between CEO 47hypes And SUNRICH BALLER

Richard Aiyedogun Oluwatoyin AKA Sunrich Baller one of the fast rising artist in Lokoja, Kogi state was interviewed by the CEO of 47Hypes “Obasa Emmanuel Adeoluwa” popularly know as Lexy who seize to stop promote upcoming artist untill they achieve their dreams. Get to know little thing about the popular artist called Sunrich Baller.

Q1: Sir we would like to know your name?

Answer: My full name is Richard Aiyedogun Oluwatoyin .

Q2: what state and local government do you hail?

Answer: Kogi state, Ijumu local government

Q3: What has been your obstacle?

Answer: One of my obstacle in the industry is the fact that people don’t value the upcoming artist, they find it hard to believe our dreams not to talk of helping us to achieve them, and also financially it is very hard to get a sponsor and music this day demand a lot of money.

Q4: What dream do you purse?

Answer: wow, I am pursuing the dream of being a super star.

Q5: What do you dislike about art world?

Answer: Been irresponsible

Q6: What makes you angry?

Answer: I hardly get angry, but I when you don’t value me, when you see me as trash.

Q7: Professionally, what your goal?

Answer: Hmmmm, sing songs that will actually touch people’s life, songs that will pass messages and have good meaning irrespective of the pattern of song.

Q8: What your dream project?

Answer: My dream project is working on a song with foreign artist

Q9: Name three artist you would like to be compared to.

Answer: King Sunny Ade , Olamide, Wizkid.

Q10: What memorable responses have you had to your work?

Answer: Responses like I’m the best , I’m unique in my own way, I’m good at what I do and I must make them proud the more.

Lastly advice to your fellow artist?
I would advise them to put God first in everything they are doing, be humble and respectful, give the best to what you know how do, keep the hustle real, accept critics and learn from their mistakes then sky will be your starting point.

Be like Sunrich Baller.

47hypesMedia

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DMCA.com Protection Status